Maatregelen coronavirus

Onze werkzaamheden worden nog altijd uitgevoerd, alleen volgen wij rond het coronavirus de richtlijnen van het kabinet en het RIVM. Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, hebben wij vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande afspraken en het uitvoeren van onze werkzaamheden.
Lees meer

Dakisolatie

Energie Control
Warmte stijgt altijd op. Wanneer u geen dakisolatie heeft, verlaat de warmte, via het dak, uw woning. Het spreekwoord, stoken voor de vogels, krijgt dan een zeer letterlijke betekenis.
Dakisolatie is rendabel

Dakisolatie is één van de meest rendabele manieren om energie te besparen. Warmte stijgt omhoog en verlaat daardoor als eerst de woning door het dak. Dit is niet alleen zonde van de warmte, maar ook voor uw energierekening en portemonnee!

Met dakisolatie bespaart u niet alleen veel geld, u zorgt er ook voor dat uw woning aangenaam warm blijft in de koude wintermaanden. Zo heeft u nooit meer last van koude voeten in uw woning. Daarnaast zorgt dakisolatie in de zomer ervoor dat de hitte uw woning niet intrekt en het lekker koel in huis blijft. Zo verhoogt u het wooncomfort van uw woning het hele jaar door. Een win-winsituatie dus!

dakisolatie in Energie Control

Uw dak laten isoleren

door Energie Control

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

 Dakisolatie vanaf binnen

 Dakisolatie vanaf buiten

 Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Zo kan binnen dakisolatie eenvoudig worden aangebracht en wordt buiten dakisolatie meestal toegepast bij het herstellen of vernieuwen van de dakbedekking. Een groot voordeel van het isoleren van het dak vanaf buiten is, dat u op deze manier geen ruimte binnen verliest. Echter is deze manier wel duurder dan dakisolatie vanuit buiten.

Wilt u er zeker van zijn dat uw dakisolatie goed wordt aangebracht, kies dan voor Energie-Control. Met onze jarenlange ervaring weten wij elke woning optimaal te isoleren. Als u voor dakisolatie van Energie-Control kiest, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap.

Materiaal waarmee wij isoleren

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. De PIR plaat zorgt door zijn lage Lambda-waarde, ondanks de geringe dikte, voor een maximale isolatie. U bespaart hiermee dus kostbare ruimte in vergelijking met traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren. De Kingspan Therma TW50 isolatie is zeer geschikt voor uw duurzame verbouwing.

 Isovlas 

Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend. Omdat het van natuurlijke vlasvezels is gemaakt die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden.

Voordelen: De beste temperatuurregulatie, winterwarm, zomerkoel, de beste geluidsisolatie

Interesse in dakisolatie?

Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan en ontvang deze binnen 24-48 uur per e-mail of post. Voor vragen kunt u ons altijd bereiken op 0546 – 57 44 72.