Dakisolatie

Dakisolatie
in Overijssel

Is uw slaapkamer of zolder vaak erg koud en gaat er veel warmte verloren via het dak? Dan is dakisolatie misschien wel de oplossing voor uw woning! Er zijn verschillende mogelijkheden welke afhankelijk zijn van uw soort dak. Dakisolatie zorgt er voor dat u kunt besparen op uw energiekosten, daarnaast brengt het nog veel meer voordelen met zich mee. U kunt uw dak in Overijssel op verschillende manieren laten isoleren, dit kan namelijk vanuit de binnenkant, maar ook via de buitenkant van het dak. Daarnaast kunt u ook de zoldervloer isoleren om zo uw huis efficiënter te kunnen verwarmen.

Het laten isoleren van uw dak in Overijssel kan eenvoudig en snel via Energiecontrol NL. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek, om zo alles duidelijk in kaart te brengen. Zo weten wij direct welke materialen voor welke daken (plat dak, hellend dak of schuin dak) wij nodig hebben én u komt niet voor verrassingen te staan!

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uitstekende kwaliteit dakisolatie in Overijssel

Dakisolatie kan dus op verschillende manieren worden toegepast, maar er kunnen ook diverse isolatiematerialen voor gebruikt worden. Ieder dak is anders en niet ieder isolatiemateriaal is dan ook geschikt voor elk dak. Voor een schuin of hellend dak is bijvoorbeeld een ander soort isolatie nodig dan bij een plat dak. Wij van Energiecontrol NL besluiten dan ook samen met u welk isolatiemateriaal het beste gebruikt kan worden om uw dak te isoleren. Zo kunt u uw dak laten isoleren met glaswol, dit is erg gemakkelijk te plaatsen en dit isolatiemateriaal is redelijk voordelig. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van PUR-schuim om zo uw dak optimaal te isoleren en te voorkomen dat er warmte verloren gaat via het dak. Het PUR-schuim kan in iedere hoek gespoten worden en vult gemakkelijk gaten op. Hierdoor krijgt u naadloze dakisolatie en hierdoor is het een efficiënte vorm van dakisolatie. Daarnaast droogt PUR-schuim ook snel en hierdoor kan de dakisolatie snel worden afgerond.

Naast de twee genoemde isolatiematerialen voor dakisolatie in Overijssel, kunt u ook nog kiezen voor isolatieplaten. Deze zijn beschikbaar in diverse afmetingen en ook vooral grote afmetingen, hierdoor kan de dakisolatie snel worden uitgevoerd. Bij Energie Control kunt u kiezen uit deze verschillende isolatiematerialen voor het laten isoleren van uw dak in Overijssel. Heeft u vragen over welke isolatie materialen het beste voor uw woning gebruik kunnen worden? Wij adviseren u graag over welke materialen het beste passen bij het schuin dak, plat dak en hellend dak.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Uw dak voordelig en snel laten isoleren

Dakisolatie is één van de meest rendabele manieren om energie te kunnen besparen. Wilt u uw woning in Overijssel voorzien van dakisolatie? Dan is Energiecontrol NL het isolatiebedrijf waar u moet zijn. Wij hebben isolatie van uitstekende kwaliteit en kunnen  uw dak voordelig en snel isoleren. Met de jarenlange ervaring en kennis van onze vakmannen zorgen wij ervoor dat uw dak goed wordt geïsoleerd en dat u kunt genieten van de vele voordelen die dakisolatie met zich meebrengt.

Voor meer informatie over dakisolatie in Overijssel kunt u contact met ons opnemen. Ook voor advies op maat kunt u bij ons terecht en wij zorgen ervoor dat u precies weet wat er allemaal gaat gebeuren. Wilt u graag een offerte ontvangen, dan kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen op onze website.