Dakisolatie

Dakisolatie in Noord-Holland

Dakisolatie is een handige manier om energie te kunnen besparen. Dakisolatie in Noord-Holland wordt dan ook vaak gezien als de meest rendabele isolatie. Met dakisolatie bespaar je erg veel op je energierekening! 

Met de dakisolatie van Energiecontrol NL wordt het wooncomfort verhoogd gedurende het hele jaar. Met de lage prijzen en de kwalitatieve diensten zit je altijd goed bij Energiecontrol NL.

Dakisolatie montage door Energie Control

Dakisolatie in Noord-Holland van uitstekende kwaliteit

Dakisolatie gaat bij elke woning weer anders. Want geen enkele woning is hetzelfde en daarom zijn er verschillende manieren voor dakisolatie. Dakisolatie kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Zo wordt buiten dakisolatie meestal gebruikt bij het herstellen of vernieuwen van een dakbedekking. Het dak isoleren in Noord-Holland van buiten heeft het voordeel dat er binnenin de woning geen ruimte in beslag wordt genomen. Maar het nadeel is alleen dat het isoleren van de buitenkant meer kosten met zich meebrengt. Dakisolatie aan de binnenkant heeft het voordeel dat het beschermd is voor invloeden van buitenaf.

Een derde optie om jouw woning te isoleren, is om de zoldervloer te laten isoleren. Door de zoldervloer te isoleren blijft het op de tweede verdieping veel warmer. Met de combinatie van isolatie voor de zoldervloer en het dak, wordt er een optimaal resultaat behaald. Mensen die zekerheid willen van een goeie installatie van dakisolatie zijn bij Energiecontrol NL op het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring zullen wij elke isolatie in jouw woning kunnen realiseren. Door onze nieuwe vestiging in Hoorn zitten wij voor klanten in Noord-Holland nu nog dichterbij!

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Gelderland? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts