Dakisolatie

Dakisolatie
in Noord-Holland

Dakisolatie is een handige manier om energie te kunnen besparen. Dakisolatie in Noord-Holland wordt dan ook vaak gezien als de meest rendabele isolatie. In een woning stijgt de warmte op, waardoor de warmte uiteindelijk weer door het dak naar buiten gaat. Door het dak te isoleren kan de warmte minder goed door het dak, waardoor deze niet verloren gaat. Door dakisolatie toe te passen wordt er bespaart op de energierekening. Het verschil in warmte zal in de wintermaanden erg opvallen, de woning zal dan veel sneller warm zijn. In de zomer is het juist het tegenovergestelde. Want in deze warme dagen trekt de hitte van buiten minder goed in de woning. Hierdoor zal het dan ook lekker koel in huis blijven. Met de dakisolatie van Energiecontrol NL wordt het wooncomfort verhoogt gedurende het hele jaar. Met de lage prijzen en de kwalitatieve diensten zit u altijd goed bij Energiecontrol NL.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Soorten dakisolatie in

Dakisolatie gaat bij elke woning weer anders. Want geen enkele woning is hetzelfde en daarom zijn er verschillende manieren voor dakisolatie. Dakisolatie kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Zo wordt buiten dakisolatie meestal gebruikt bij het herstellen of vernieuwen van een dakbedekking. Het dak isoleren in Noord-Holland van buiten heeft het voordeel dat er binnenin de woning geen ruimte in beslag wordt genomen. Maar het nadeel is alleen dat het isoleren van de buitenkant meer kosten met zich meebrengt. Dakisolatie aan de binnenkant heeft het voordeel dat het beschermd is voor invloeden van buitenaf.

Een derde optie om uw woning te isoleren, is om de zoldervloer te laten isoleren. Door de zoldervloer te isoleren blijft het op de tweede verdieping veel warmer. Met de combinatie van isolatie voor de zoldervloer en het dak, wordt er een optimaal resultaat behaald. Mensen die zekerheid willen van een goeie installatie van dakisolatie zijn bij Energiecontrol NL op het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring zullen wij elke isolatie in uw woning kunnen realiseren. Door onze nieuwe vestiging in Hoorn zitten wij voor klanten in Noord-Holland nu nog dichterbij!

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Uw dak in Noord-Holland isoleren door Energiecontrol NL

Bij Energie Control gebruiken wij 3 soorten materialen om uw dak te laten isoleren. PIF-isolatiefolie bestaat uit meerde lagen aluminiumfolie. Door weerkaatsing van het PIF-isolatiefolie wordt de warmte teruggekaatst in de ruimte en blijft deze behouden. Het tweede isolatiemateriaal wat wij hanteren is Kingspan. Kingspan is een hardschuim spouwlaat met een goeie vezelvrije kern die bestemd is tegen vocht. Kingspan is zeer geschikt voor het makkelijk isoleren van uw woning. Het derde isolatiemateriaal is Isovlas. Isovlas is optimaal voor het behouden van de warmte. Door de natuurlijke glasvezels is Isovlas ook nog eens bestemd tegen vocht. Voor vragen of adviezen over onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.