Dakisolatie

Dakisolatie
in Friesland

In Nederland willen we natuurlijk allemaal energie besparen op een efficiënte manier. Mensen hoeven niet lang na te denken om veel energie te besparen, want dakisolatie is de juiste en effectiefste manier om energie te besparen. Veel warmte gaat verloren in de woning via het dak, wel 30% van de warmte gaat verloren met een niet geïsoleerd dak. Investeren in kwalitatieve dakisolatie zal op lange termijn veel geld besparen. In de koude maanden gaat er vooral veel warmte verloren, in de wintermaanden is dakisolatie nog meer rendabeler dan ooit. In de zomer zorgt dakisolatie ervoor dat warmte niet teveel in het huis trekt, hierdoor blijft het lekker koel in het huis. Met dakisolatie wordt het comfort van het huis het hele jaar verhoogt. Bij Energiecontrol NL bent u bij het juiste adres wat betreft de dakisolatie. We hebben veel ervaring met het isoleren van verschillende soorten daken, zoals een plat dak en schuin dak. Wij zijn daarom in staat om zorgvuldig en effectief uw dak te isoleren. Met onze professionele aanpak zorgen we ervoor dat uw huis weer een stukje spaarzamer wordt. Bij Energiecontrol NL voeren wij niet alleen dakisolatie uit, maar isolatie op andere gebieden. Vloerisolatie kunnen wij ook toepassen, waardoor het huis nog meer geld bespaart.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uitstekende kwaliteit dakisolatie in Overijssel

Ook in Friesland moeten we letten op ons geld, daarom is dakisolatie de juiste oplossing om veel geld te besparen. De verwarming hoeft minder te stoken waardoor de energiekosten weer dalen en dit allemaal door een kleine investering in dakisolatie. Nooit meer onnodige kosten maken voor de stook. De dakisolatie kan makkelijk en snel worden aangebracht aan het huis. Er zijn twee opties om dakisolatie toe te passen, binnen en buiten. Meestal voeren we bij Energiecontrol NL buiten dakisolatie toe. Dit doen we om beschadigede dakbedekking te vernieuwen.

Door buiten de dakisolatie te doen, heeft dat een groot voordeel voor binnenshuis, want dat neemt minder ruimte in beslag. Daarnaast vergt het isoleren van een plat dak een andere aanpak dan bij de isolatie van een hellend dak. Een plat dak kunt u isoleren volgens een warme, koude of een omgekeerde dak manier. Met de jarenlange ervaring op het gebied van dakisolatie zijn wij gegarandeerd de juiste keuze. Bij elke klus bieden wij een uitstekende service. De producten die wij gebruiken voor de dakisolatie zijn van de hoogste kwaliteit, zodat de dakisolatie lang mee zal gaan.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Uw dak isoleren door Energiecontrol NL

Warmte gaat altijd naar boven, maar met dakisolatie verlaat de warmte minder snel. Er zijn verschillende soorten materialen die wij gebruiken voor de isolatie van een plat en hellend dak. Een professioneel team komt langs om te kijken hoe het huis in elkaar zit en bekijkt welke materialen het beste bij uw huis past. Daarna wordt er een plan van aanpak gemaakt en worden de tarieven besproken. Alle hoeken in de kamer worden netjes en zorgvuldig bedekt met isolerende stoffen. De isolerende stoffen zijn speciaal gemaakt om lang mee te gaan waardoor u het lang niet hoeft te vervangen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen om alvast een schatting van de kosten te kunnen zien. Voor vragen of adviezen kunt u altijd onze medewerkers makkelijk bereiken via de tel. +31 (0) 546 – 57 44 72 of stuur een mail naar klantenservice@energie-control.nl.