Dakisolatie

Dakisolatie in Hoorn

Dakisolatie is een goede manier om te besparen op je energierekening. Zonder dakisolatie kan er veel warmte verloren gaan vanuit jouw woning via het dak en dit kost je onnodig veel stookkosten. 

Dakisolatie in Hoorn? Dan ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij kunnen jouw dak op verschillende manieren isoleren. De specialisten van Energiecontrol NL helpen je graag!

Dakisolatie montage door Energie Control

Jouw dak laten isoleren in Hoorn

Dakisolatie is een veel gekozen vorm van isolatie en dat is ook niet voor niets. Door dakisolatie toe te passen op uw woning kunt u eenvoudig besparen op de energiekosten. Het dak wordt voorzien van hoogwaardig isolatiemateriaal die de warmte binnenhoudt. Ook komt er geen kou binnen via het dak wat de binnentemperatuur ook ten goede doet. Dakisolatie in Hoorn is mogelijk bij Energiecontrol NL. Onze vakmensen komen graag bij langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Het isoleren van een dak kan namelijk op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er vanaf de buitenkant, onder de dakpannen isolatiemateriaal worden aangebracht. Het isolatiemateriaal kan ook via de binnenkant aangebracht worden, hier wordt vaker voor gekozen.

Via de binnenkant een dak isoleren is net iets minder werk en er hoeft minder werk verricht te worden. Bij dakisolatie van binnenuit wordt veel gekozen voor isolatieplaten, deze kunnen makkelijk aan de binnenkant van het dak worden bevestigd en mooi worden afgewerkt. Als u ervoor kiest om uw dak via de buitenkant te laten isoleren, dan wordt er geen ruimte ingenomen in het huis. Dakisolatie vanaf de buitenkant is echter wel wat hoger in prijs en kost wat meer tijd. Toch zijn beide vormen van dakisolatie zeer effectief. De vakmensen van Energiecontrol NL komen van te voren bij u in Hoorn kijken welke vorm van isolatie het beste past bij uw woning.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Gelderland? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts