Dakisolatie

Dakisolatie in Hengelo

Met een goed geïsoleerd dak bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Naast de energiekostenbesparing is het ook nog eens erg goed voor het milieu. Dakisolatie zorgt er voor dat jouw woning aangenaam warm blijft in de koude wintermaanden. Dakisolatie in Hengelo? Laat de specialisten van Energiecontrol Duurzaam Advies jou hierbij helpen. Wij komen graag bij je langs voor een gesprek.
Dakisolatie montage door Energie Control

Dakisolatie in Hengelo van uitstekende kwaliteit

Met de dakisolatie van Energiecontrol Duurzaam Advies in Hengelo zorg je voor een forse besparing op jouw energiekostenDakisolatie bij jouw woning in Hengelo kan op verschillende manieren. Wij isoleren jouw huis met verschillende materialen. Voor dakisolatie wordt in de meeste gevallen Kingspan gebruikt. De PIR plaat zorgt door zijn lage, Lambda-waarde voor een maximale isolatie. Hiermee bespaar je kostbare ruimte in vergelijking met traditionele isolatiematerialen. Door het blijvende thermische rendement, de goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is Kingspan gemakkelijk te verwerken en te monteren. Kingspan is uiterst geschikt voor jouw duurzame verbouwing.

Dakisolatie in Hengelo kan een eenvoudige manier zijn om energie te besparen. In de zomer is dakisolatie tevens ook ideaal, de warmte kan hierdoor namelijk niet door het dak naar binnen. Het hele jaar door heb je meer comfort in jouw woning met de dakisolatie van Energiecontrol NL. De vakkundige isolateurs van Energiecontrol hebben jarenlange ervaring en leveren elke keer weer een topprestatie. Laat jouw dak in Hengelo isoleren door de specialisten van Energiecontrol!

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Hengelo? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.

De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol.

Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts