Dakisolatie

Dakisolatie
in Hengelo

Doordat de warmte opstijgt gaat er met een dak dat niet goed geïsoleerd is veel warmte verloren. Dit is erg jammer van uw stookkosten. Met een goed geïsoleerd dak bespaart u jaarlijks honderden euro’s aan stookkosten. Naast de energiebesparingskosten is het ook nog eens erg goed voor het milieu. Dakisolatie zorgt er voor dat uw woning aangenaam warm blijft in de koude wintermaanden.

U kunt uw dak in Hengelo op verschillende manieren laten isoleren. Dit kan namelijk aan de binnenkant, maar ook via de buitenkant. Het is ook mogelijk om uw zoldervloer te laten isoleren om uw huis zo efficiënt mogelijk te verwarmen. Dak isoleren in Hengelo? Laat de specialisten van Energiecontrol NL u hierbij helpen. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek, zo kunnen wij alles in kaart brengen en het voor u zo duidelijk mogelijk te maken.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Dakisolatie van topkwaliteit in Hengelo

Met de dakisolatie van Energiecontrol NL in Hengelo zorgt u voor een forse besparing op uw energiekosten. Dakisolatie bij uw woning in Hengelo kan op verschillende manieren. Wij isoleren uw huis met verschillende materialen. Voor dakisolatie wordt in de meeste gevallen Kingspan gebruikt. De PIR plaat zorgt door zijn lage, Lambda-waarde voor een maximale isolatie. Hiermee bespaart u kostbare ruimte in vergelijking met traditionele isolatiematerialen. Door het blijvende thermische rendement, de goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is Kingspan gemakkelijk te verwerken en te monteren. Kingspan is uiterst geschikt voor uw duurzame verbouwing.

Dakisolatie in Hengelo kan een eenvoudige manier zijn om energie te besparen. In de zomer is dakisolatie tevens ook ideaal, de warmte kan hierdoor namelijk niet door het dak naar binnen. Het hele jaar door heeft u meer comfort in uw woning met de dakisolatie van Energiecontrol NL. De vakkundige isolateurs van Energiecontrol NL hebben jarenlange ervaring en leveren elke keer weer een topprestatie. Laat uw dak in Hengelo isoleren door de specialisten van Energiecontrol NL!

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Energie besparen door middel van isolatie

Wanneer uw woning goed geïsoleerd is, zal u dit ontzettend veel voordelen opleveren. De investering heeft u binnen een aantal jaren terugverdiend. Wilt u uw woning in Hengelo voorzien van dakisolatie? Dan moet u bij Energiecontrol NL zijn. Wij kunnen uw dak isoleren op verschillende manieren tegen een scherpe prijs. Wanneer u geen idee hebt welke manier van isoleren voor uw woning het beste is, kunnen onze experts u hier altijd bij helpen. Dit ligt deels aan de woning, maar ook aan uw wensen. Wilt u er zeker van zijn dat uw dakisolatie in Hengelo goed wordt aangebracht, kies dan voor de specialisten van Energiecontrol NL. Naast dakisolatie bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vloerisolatie. Met vloerisolatie kan er geen kou meer door de vloer dringen waardoor de temperatuur in de woning minder snel daalt. Met vloerisolatie verhoogt u het wooncomfort van uw woning en bespaart u een hoop geld op uw energierekening. Vloerisolatie in combinatie met dakisolatie zorgt voor een fikse besparing op de energiekosten. Als u voor dakisolatie in Hengelo van Energiecontrol NL kiest, kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Wilt u een passend advies? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan!