Dakisolatie

Dakisolatie in Groningen

 Heb je ook last van een koude slaapkamer of zolder in Groningen? Een plat dak, schuin dak of een hellend dak kan veel warmte verliezen als het niet goed geïsoleerd is. Het heeft niet veel zin om de temperatuur dan hoger te zetten. De warme lucht stijgt op en in het geval van slechte isolatie zal alle warmte verdwijnen door het dak. Dakisolatie in Groningen is misschien wel de oplossing voor jouw woning om de warmte beter binnen te houden. Op basis van jouw dakvorm wordt gekeken naar de beste oplossing voor jouw woning. Onze dakisolatie heeft verschillende voordelen. Zo bespaart je op jouw energiekosten en is jouw huis sneller warm!

Dakisolatie montage door Energie Control

Jouw dak eenvoudig en goed laten isoleren door Energiecontrol NL

Dakisolatie brengt verschillende voordelen met zich mee. Door dakisolatie creëert je een prettiger binnenklimaat en dit verhoogt het wooncomfort. Dakisolatie is laag in de kosten en brengt een flinke besparing met zich mee. Op deze manier kun je geld besparen op jouw energierekening en verdien je de investering in dakisolatie snel weer terug. Door dakisolatie in Groningen toe te passen op jouw woning, wordt de waarde van jouw woning hoger en dit is erg gunstig bij de verkoop van de woning. Wij komen graag langs om alle isolatiemogelijkheden in kaart te brengen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je direct waar je aan toe bent. Doordat er andere materialen gebruikt worden bij de verschillende dakvormen (plat dak, schuin dak of hellend dak) weet je direct het kostenplaatje. Voor dakisolatie in Groningen ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij voorzien jouw woning graag van dakisolatie zodat je van bovenstaande voordelen kunt profiteren. Voor meer informatie over dakisolatie en onze andere werkzaamheden kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en voorzien je van het juiste advies! Ook kun je vrijblijvend en eenvoudig online een offerte aanvragen.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Gelderland? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts