Dakisolatie

Dakisolatie in Gelderland

Een goed geïsoleerde woning is erg belangrijk voor het besparen van energie. Er zijn namelijk veel woningen die nog niet goed geïsoleerd zijn en waar veel warmte verloren gaat. Een van de grootste warmteverliezers in een woning is het dak. Warme lucht stijgt namelijk omhoog en als jouw dak niet is geïsoleerd gaat dit gemakkelijk via het dak naar buiten. Dit geldt voor zowel een plat dak, schuin dak als een hellend dak! Zo hebt u onnodige stookkosten en kost het veel meer geld om jouw huis lekker warm te houden. Dakisolatie toepassen in Gelderland? Schakel Energiecontrol in! 

Dakisolatie montage door Energie Control

De voordelen van dakisolatie in Gelderland

Dakisolatie is een populaire vorm van isolatie en brengt veel voordelen met zich mee. Door dakisolatie creëer je een beter binnenklimaat en dit verhoogt het wooncomfort. Daarnaast is dakisolatie laag in kosten in brengt het een flinke energiebesparing met zich mee. Op deze manier kun je geld besparen op jouw energierekening en op deze manier verdien je de investering van dakisolatie ook snel weer terug. Naast dat je geld bespaart en een hoger wooncomfort geeft, stijgt de waarde van jouw huis ook. Door dakisolatie in Gelderland toe te passen op jouw woning, wordt de waarde van jouwwoning hoger en dit is erg gunstig bij de verkoop van jouw woning.

Dakisolatie brengt dus veel voordelen met zich mee en niet alleen voor jou en jouw woning, maar ook voor het milieu. Voor dakisolatie in Gelderland ben je bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Wij voorzien jouw woning graag van topkwaliteit dakisolatie zodat je van de bovenstaande voordelen kunt profiteren.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Gelderland? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts