Dakisolatie

Dakisolatie in Flevoland

Dakisolatie is een goede manier om te besparen op jouw energierekening. Daarnaast maak je met dakisolatie in Flevoland een milieubewuste keuze.

Laat de dakisolatie in Friesland uitvoeren door de specialisten van Energiecontrol NL! Wij komen graag bij je langs voor een gesprek, om zo alles duidelijk in kaart te brengen en zodat je op deze manier niet voor verrassingen komt te staan.

Dakisolatie montage door Energie Control

Dakisolatie in Flevoland van uitstekende kwaliteit

Dakisolatie toepassen kan dus op verschillende manieren en we maken gebruik van diverse isolatiematerialen. Dit hangt af van de dakconstructie van jouw huis. Ieder dak is anders en niet elk isolatiemateriaal is dan ook geschikt voor het dak van jouw huis in Flevoland. Wij van Energiecontrol NL moeten daarom eerst aanvullende informatie krijgen over het dak voordat we aan de slag kunnen. Zodra wij meer informatie hebben kunnen we kijken welk materiaal het meest geschikt is. Zo kan jouw dak bijvoorbeeld geïsoleerd worden met glaswol. Dit is erg gemakkelijk te plaatsen en dit isolatiemateriaal is redelijk voordelig. Daarnaast kan er ook gebruik worden gemaakt van PUR-schuim om zo het dak van jouw woning goed te isoleren en te voorkomen dat er warmte verloren gaat.

Het PUR-schuim kan in iedere hoek gespoten worden en vult gemakkelijk gaten op. Dit is een efficiënte vorm van dakisolatie en zorgt al gauw voor meer comfort in jouw woning. Daarnaast droogt PUR-schuim ook snel en hierdoor kan de dakisolatie snel worden afgerond. Naast de twee genoemde isolatiematerialen voor dakisolatie in Flevoland, kam je ook nog kiezen voor isolatieplaten. Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en ook vooral grote afmetingen, hierdoor kan de dakisolatie snel worden uitgevoerd. Bij Energiecontrol NL kan je kiezen uit deze verschillende isolatiematerialen voor het laten isoleren van jouw dak in Flevoland.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Gelderland? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts