Dakisolatie

Dakisolatie in Enschede

Dakisolatie is een goede manier om energiekosten te besparen. Doordat er geen warmte kan ontsnappen, heb je namelijk minder stookkosten en hoeft je de temperatuur in huis dus niet veel hoger te zetten. Daarnaast verhoogt dakisolatie in Enschede je wooncomfort.
Dakisolatie in Enschede zorgt er niet alleen voor dat de warmte binnen blijft, maar zorgt er ook voor dat er in de zomer weinig warmte het huis intrekt.

Dakisolatie montage door Energie Control

Dak laten isoleren in Enschede

Ieder huis is anders en vraagt om een gespecificeerde aanpak. Onze professionals op het gebied van dakisolatie weten als geen ander wat het beste uitpakt voor jouw huis. Bij Energiecontrol NL maken we gebruik van diverse materialen. Eén van die materialen is PIF-isolatiefolie. Dit materiaal staat bekend om zijn verwerkingsgemak en uitstekende prestatie. Het innovatieve isolatiefolie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie en luchtkussens. De stilstaande lucht zorgt bij dit materiaal voor de regulering. PIF-isolatiefolie wordt veelal toegepast in bestaande woningen die behoefte hebben aan na-isolatie.

Naast PIF-isolatiefolie beschikken wij ook over Isovlas. Dit materiaal bestaat uit natuurlijke vlasvezels die zorgen voor een optimale temperatuur- en vochtregulering. Wanneer je jouw huis in Enschede laat isoleren met Isovlas, krijg je een extraatje. Dit isolatiemateriaal staat namelijk ook bekend om zijn goede geluidsisolatie. Hierdoor is het niet alleen jij die profiteert van dakisolatie maar ook je buren. Tot slot maken wij ook gebruik van Kingspan Insulation. Deze spouwplaten bestaan uit op elkaar geperst hardschuim. Hierdoor zijn de spouwplaten goed bestemd tegen vocht en zorgen ze voor thermisch rendement. Het bijkomende voordeel is dat deze isolatieplaten gemakkelijk te verwerken en monteren zijn.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Enschede? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts