Dakisolatie

Dakisolatie in Drenthe

Heb jij ook last van een koude zolder of slaapkamer, dan is dakisolatie misschien wel een oplossing voor jou om de warmte binnen te houden. Je bespaart op onnodige energiekosten en verhoogt het wooncomfort, daarom is dakisolatie een van de meest rendabele vormen van isolatie. Bij Energiecontrol NL kun je eenvoudig en snel uw dak laten isoleren in Drenthe. Wij komen graag bij je langs voor een gesprek. Op deze manier brengen wij de verschillende daken (plat dak, hellend dak of schuin dak) duidelijk in kaart en kom je niet voor een verrassing te staan.

Dakisolatie montage door Energie Control

Jouw dak goed en voordelig laten isoleren door Energiecontrol

Dakisolatie is een rendabele manier om zo in jouw woning energie te kunnen besparen. Heb je ook interesse in dakisolatie van jouw woning in Drenthe? Bij Energiecontrol NL ben je aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk jouw woning optimaal isoleren met uitstekende kwaliteit isolatiemateriaal. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en kennis. Wij zorgen ervoor dat het dak goed wordt geïsoleerd en je kunt genieten van de voordelen. Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte minder snel ontsnapt via het dak, dit zorgt voor een aangename temperatuur in uw woning. Ook heeft dit een positief effect op uw energiekosten omdat je minder hoeft te stoken. Een verhoging van jouw wooncomfort en kostenbesparing op de energiekosten. Voor meer informatie over dakisolatie in Drenthe kun je contact opnemen met ons. Ook voor advies op maat kun je bij ons terecht. Je kunt eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons op de website.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Gelderland? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts