Dakisolatie

Dakisolatie
in Drenthe

Veel woningen zijn niet goed geïsoleerd. Vaak wordt vergeten dat er veel warmte verloren gaat via het dak. Dit geldt voor zowel een plat dak, schuin dak als een hellend dak! Warme lucht stijgt omhoog en als uw dak niet goed geïsoleerd is kan de lucht gemakkelijk via het dak naar buiten ontsnappen. Heeft u ook last van een koude zolder of slaapkamer, dan is dakisolatie misschien wel een oplossing voor u om de warmte binnen te houden. U bespaart op onnodige energiekosten en verhoogt uw wooncomfort, daarom is dakisolatie een van de meest rendabele vormen van isolatie. Bij Energiecontrol NL kunt u eenvoudig en snel uw dak laten isoleren in Drenthe. Wij komen graag langs bij u voor een gesprek. Op deze manier brengen wij de verschillende daken (plat dak, hellend dak of schuin dak) duidelijk in kaart en komt u niet voor een verrassing te staan.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Verschillende manieren van dakisolatie in Drenthe

Er zijn verschillende manieren om uw dak te laten isoleren. Afhankelijk van uw dak adviseren wij van Energicontrol NL welk isolatiemateriaal het beste is voor u. Ieder dak is anders en niet ieder isolatiemateriaal is geschikt. Zo zijn daken van plat dak, hellend dak en schuin dak verschillend. Onze experts kijken naar uw wensen en de constructie van het huis om tot de meest geschikte vorm van dakisolatie te komen.

Een van de manieren om uw dak te isoleren in Drenthe is vanaf buiten, dit komt meestal voor bij het herstellen of vernieuwen van de dakbedekking. Het voordeel van dakisolatie vanaf buiten is dat u geen ruimte binnen verliest. Een andere mogelijkheid is dakisolatie vanaf binnen, dit is eenvoudig aan te brengen. Welke mogelijkheid het beste bij uw huis past is afhankelijk van uw dak. Zo is het isoleren van een plat dak anders dan het isoleren van een schuin dak of hellend dak.

Bij Energiecontrol NL heeft u de keuze uit verschillende materialen. Zo is PIF-isolatiefolie een innovatieve, meerlaagse isolatiefolie. Dit bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie op afstand gehouden met luchtkussens. Ook heeft u de keuze uit Isovlas bouwisolatie, dit is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, dit komt omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels. Het voordeel hiervan is goede temperatuurregulatie, winterwarm, zomerkoel en isoleert geluid goed. U heeft ook nog de keuze uit Therma TW50 spouwplaten van Kingspan. De PIR platen zorgen voor maximale isolatie, ondanks zijn geringe dikte. Hiermee kunt u veel ruimte besparen in uw woning in Drenthe.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Uw dak goed en voordelig laten isoleren door Energie Control

Dakisolatie is een rendabele manier om zo in uw woning energie te kunnen besparen. Heeft u ook interesse in dakisolatie van uw woning in Drenthe? Bij Energie Control bent u bij het juiste adres. Wij kunnen namelijk uw woning optimaal isoleren met uitstekende kwaliteit isolatiemateriaal. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en kennis. Wij zorgen ervoor dat uw dak goed wordt geïsoleerd en u kunt genieten van de voordelen. Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte minder snel ontsnapt via het dak, dit zorgt voor een aangename temperatuur in uw woning. Ook heeft dit een positief effect op uw energiekosten omdat u minder hoeft te stoken. Een verhoging van uw wooncomfort en kostenbesparing op uw energiekosten. Voor meer informatie over dakisolatie in Drenthe kunt u contact opnemen met ons. Ook voor advies op maat kunt u bij ons terecht. U kunt eenvoudig en vrijblijvend een offerte aanvragen bij ons op de website.