Dakisolatie

Dakisolatie in Amsterdam

Dakisolatie is een goede manier om energiekosten te besparen. Doordat er geen warmte kan ontsnappen, heb je namelijk minder stookkosten en hoeft je de temperatuur in huis dus niet veel hoger te zetten. Daarnaast verhoogt dakisolatie in Amsterdam je wooncomfort.
Een goed geïsoleerd dak zorgt er niet alleen voor dat de warmte binnen blijft. Het zorgt er ook voor dat er in de zomer weinig warmte het huis intrekt. 

Dakisolatie in Amsterdam? Bij Energiecontrol NL ben je aan het juiste adres! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Dakisolatie montage door Energie Control

De voordelen van dakisolatie in Amsterdam

Laat het dak van jouw woning in Amsterdam isoleren door de vakkundige isolatie specialisten van Energiecontrol NL. Er zijn diverse manieren om jouw dak te laten isoleren. Je kunt bijvoorbeeld het dak vanaf binnen laten isoleren, vanaf buiten laten isoleren en je kunt de zoldervloer laten isoleren. Binnen isolatie wordt eenvoudig aangebracht aan jouw woning in Amsterdam. Een voordeel van het isoleren van de buitenkant, is dat je binnen geen ruimte verliest. Neem contact op met onze experts om erachter te komen welke manier van isolatie voor jouw woning in Amsterdam het meest geschikt is.

Dakisolatie is een slimme manier om te besparen op de energiekosten en het zorgt er ook voor dat jouw woning meer waard wordt. Wij van Energiecontrol NL isoleren daken met verschillende materialen. PIF isolatiefolie, Isovlas en Kingspan zijn materialen waarmee wij isoleren. De materialen hebben elk een eigen eigenschap die zorgt voor goede dakisolatie. Het brengt dus vele voordelen met zich mee. Een comfortabel huis in Amsterdam, lagere energiekosten door minder warmteverlies en een hoger energielabel van jouw woning waardoor de woning meer waard wordt. Kies voor dakisolatie bij Energiecontrol NL.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste dakisolatie!

Soorten dakisolatie

Ben je op zoek naar dakisolatie in Gelderland? Dan helpen wij je graag verder! Bij Energiecontrol kijken we graag mee naar de situatie en de wensen die jij hebt. Voor het behalen van een optimaal resultaat werken wij met de onderstaande materialen. 

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Dakisolatie
Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts