Dakisolatie

Dak isoleren
in Hengelo

Is uw energierekening vaak hoog en heeft u het gevoel dat u eigenlijk voor niks aan het stoken bent? Het kan zijn dat uw huis in Hengelo niet goed geïsoleerd is. Wanneer u een goede dakisolatie heeft, kunt u veel geld besparen. Door uw dak te isoleren kunt u tot maar liefst 30% warmteverlies voorkomen. Warmte gaat namelijk als eerste verloren door de daken, dat komt omdat warmte opstijgt. Met dakisolatie bespaart u niet alleen veel geld op uw energierekening, het is ook nog eens goed voor het milieu. U kunt het dak van uw woning in Hengelo op verschillende manieren laten isoleren. Het kan aan de binnenkant, maar ook via de buitenkant van het dak. Daarnaast kunt u ook andere vormen van isolatie toepassen om zo uw huis efficiënter te kunnen verwarmen. Laat uw dak in Hengelo isoleren door de specialisten van Energiecontrol NL. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek, om zo alles duidelijk in kaart te brengen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Materialen voor dakisolatie in Hengelo

Zoals aangegeven kan dakisolatie op verschillende manieren. Hierbij maken we bij Energiecontrol NL gebruik van verschillende isolatiematerialen. Wat we gebruiken is afhankelijk van de dakconstructie van uw woning. Ieder dak is anders en niet ieder isolatiemateriaal is dan ook geschikt voor uw dak. Bij Energiecontrol NL maken we onder andere gebruik van PIF isolatiefolie. Dit is een innovatief isolatiemateriaal dat bestaat uit meerdere isolatielagen. Tussen de verschillende lagen aluminiumfolie worden luchtkussens verwerkt die een isolerende werking hebben. De thermische reflectie zorgt ervoor dat de stralingsenergie eenvoudig wordt weerkaatst, dit zorgt ervoor dat de warmte in dezelfde ruimte blijft en niet door het dak verdwijnt.

Een ander isolatiemateriaal waar we gebruik van maken is Isovlas. Isovlas heeft als eigenschap dat het optimaal temperatuur- en vochtregulerend is. Door de natuurlijke vlasvezel blijft uw woning in de winter warm en in de zomer koel. Mocht u op zoek zijn naar een isolatiemateriaal dat zowel warmte vasthoudt als geluid dempend is, dan is Isovlas zeer geschikt. Het derde isolatiemateriaal dat Energiecontrol NL gebruikt is Kinspan. Kingspan bestaan uit verschillende Therma TW50 spouwplaten. Deze PIR platen zorgen door middel van de Lambda waarde voor maximale isolatie. Vergeleken met de traditionele isolatiematerialen zijn de Kinspan platen extreem dun en hierdoor bespaart u veel kostbare ruimte. De Kingspan Therma TW 50 PIR zijn goed beschermd tegen vocht en een duurzame oplossing als u uw huis wilt verduurzamen.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Dakisolatie laten uitvoeren door de professionals van Energiecontrol NL

Energiecontrol NL is een bedrijf met veel ervaring die wij graag inzetten om uw woning te voorzien van de beste isolatie. Heeft u een woning in Hengelo en wilt u deze graag voorzien van dakisolatie? Schakel Energiecontrol NL in voor het isoleren van uw dak! Dakisolatie zorgt voor een comfortabele woning waar de warmte niet kan ontsnappen en de kou niet naar binnen kan trekken.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Gebruik de offerte pagina om een vrijblijvende offerte of een advies gesprek aan te vragen. Wij zijn ook bereikbaar via klantenservice@energie-controle.nl of op +31 (0)546 – 574472.