Dakisolatie

Dak isoleren
in Enschede

Bent u van plan om het dak van uw huis in Enschede te laten isoleren? Dan bent u bij Energiecontrol NL aan het juiste adres. Nederland wordt steeds duurzamer. Tegenwoordig wordt er al gesproken over energie neutrale huizen. Dit komt omdat de aandacht voor het milieu enorm toeneemt. Daarnaast is een energie neutraal huis erg voordelig voor de portemonnee. Met kwalitatieve dakisolatie zet u al een grote stap in de goede richting. Uw dak laten isoleren in Enschede zorgt ervoor dat er het hele jaar door wordt geprofiteerd, want tijdens de koude winterdagen zorgt onze kwalitatieve dakisolatie er voor dat de warmte uw huis niet via het dak verlaat. Zomers zorgt een geïsoleerd dak er juist voor dat de warmte van buiten niet door kan dringen in uw huis. Het blijft koel en verfrissend. Het voordeel van dakisolatie is dus niet alleen te vinden in de portemonnee, u zult ook meer wooncomfort ervaren in uw woning in Enschede.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak in Enschede laten isoleren door professionals

Ieder huis is anders en vraagt om een gespecificeerde aanpak. Onze professionals op het gebied van dakisolatie weten als geen ander wat het beste uitpakt voor uw huis. Bij Energiecontrol NL maken we gebruik van diverse materialen. Eén van die materialen is PIF-isolatiefolie. Dit materiaal staat bekend om zijn verwerkingsgemak en uitstekende prestatie. Het innovatieve isolatiefolie bestaat uit meerdere lagen aluminiumfolie en luchtkussens. De stilstaande lucht zorgt bij dit materiaal voor de regulering. PIF-isolatiefolie wordt veelal toegepast in bestaande woningen die behoefte hebben aan na-isolatie.

Naast PIF-isolatiefolie beschikken wij ook over Isovlas. Dit materiaal bestaat uit natuurlijke vlasvezels die zorgen voor een optimale temperatuur- en vochtregulering. Wanneer u uw huis in Enschede laat isoleren met Isovlas, krijgt u een extraatje. Dit isolatiemateriaal staat namelijk ook bekend om zijn goede geluidsisolatie. Hierdoor is het niet alleen u die profiteert van dakisolatie maar ook uw buren. Tot slot maken wij ook gebruik van Kingspan Insulation. Deze spouwplaten bestaan uit op elkaar geperst hardschuim. Hierdoor zijn de spouwplaten goed bestemd tegen vocht en zorgen ze voor thermisch rendement. Het bijkomende voordeel is dat deze isolatieplaten gemakkelijk te verwerken en monteren zijn.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Uw dak voordelig en snel laten isoleren

Dakisolatie is één van de meest rendabele manieren om energie te kunnen besparen. Wilt u uw woning in Overijssel voorzien van dakisolatie? Dan is Energiecontrol NL het isolatiebedrijf waar u moet zijn. Wij hebben isolatie van uitstekende kwaliteit en kunnen  uw dak voordelig en snel isoleren. Met de jarenlange ervaring en kennis van onze vakmannen zorgen wij ervoor dat uw dak goed wordt geïsoleerd en dat u kunt genieten van de vele voordelen die dakisolatie met zich meebrengt.

Voor meer informatie over dakisolatie in Overijssel kunt u contact met ons opnemen. Ook voor advies op maat kunt u bij ons terecht en wij zorgen ervoor dat u precies weet wat er allemaal gaat gebeuren. Wilt u graag een offerte ontvangen, dan kunt u eenvoudig online een offerte aanvragen op onze website.