Dakisolatie

Dak isoleren
in Almelo

Warmte in uw woning stijgt omhoog en verlaat het huis als eerst door het dak. Door middel van dakisolatie zorgt u ervoor dat uw woning 30% minder warmte zal verliezen. Warmteverlies is niet alleen zonde van de warmte, maar ook voor uw energierekening en portemonnee. Wanneer u uw huis niet hoeft te verwarmen, kan dit wel tot de helft van uw energiekosten schelen. Vooral als uw zolder ook als leefruimte wordt gebruikt, raden wij het aan om uw dak te laten isoleren. Warmteverlies kunt u tegengaan door gebruik te maken van het juiste isolatiemateriaal voor uw dak. Wij kunnen uw dak op drie verschillende manieren isoleren: dakisolatie vanaf binnen, dakisolatie vanaf buiten en zoldervloer isolatie. De meest geschikte manier van isoleren hangt af van de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen. Laat uw dak in Almelo isoleren door de ervaren specialisten van Energiecontrol NL. We hebben veel ervaring op het gebied van de isolatie van verschillende daken, zoals een plat dak en schuin dak. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek, om zo alles duidelijk in kaart te brengen.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Dak laten isoleren in Almelo

Voordat we aan de slag kunnen met uw woning in Almelo, hebben wij aanvullende informatie nodig. Wij kunnen meerdere manieren van dakisolatie toepassen, afhankelijk van de dakconstructie van uw woning. Bij Energiecontrol NL kunt u kiezen uit verschillende isolatiematerialen voor het laten isoleren van uw dak in Almelo. De eerste mogelijkheid is om gebruik te maken van PIF-isolatiefolie. Deze hoogwaardige isolatiefolie bestaat uit meerdere aluminiumfolie lagen en wordt op afstand gehouden met luchtkussens. Ook kunnen we gebruik maken van Kingspan. Kingspan zijn houten spouwplaten en nemen weinig ruimte in beslag. Daarnaast is het makkelijk te monteren en te verwerken, wat het een duurzame oplossing maakt.

Het laatste materiaal wat vaak gebruikt wordt bij dakisolatie is Isovlas. Isovlas is een zeer geschikt materiaal dat de temperatuur en vocht reguleert. Dit zorgt ervoor dat uw huis in de winter warm en in de zomer heerlijk koel blijft. Daarnaast vergt het isoleren van een plat dak een andere aanpak dan bij de isolatie van een hellend dak. Een plat dak kunt u isoleren volgens een warme, koude of een omgekeerde dak manier. Wilt u uw dak in Almelo laten isoleren? Neem direct contact met ons op en onze professionals zullen u middels een adviesgesprek op de hoogte brengen van de meest geschikte isolatiemethode. In goed overleg gaan we dan een plan van aanpak maken.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Welke manier voor uw woning het meest geschikt is, kunnen onze experts u het best vertellen. Dit ligt deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen.

Jarenlange ervaring van Energiecontrol NL

Dak laten isoleren in Almelo? Dan bent u Energiecontrol NL aan het goede adres! Dakisolatie zorgt voor een comfortabele woning waar de kou niet naar binnen kan trekken en de warmte niet kan ontsnappen. Energiecontrol NL heeft jarenlange ervaring op het gebied van dakisolatie van woningen door heel Nederland. Neem direct contact met ons op als we uw woning in Almelo van dakisolatie moeten voorzien. U kunt online een offerte aanvragen om alvast een schatting van de kosten te kunnen zien. Na het adviesgesprek kunnen we de manier van isoleren bespreken en laten we u de kosten daarvoor weten. Investeer nu en geniet van alle voordelen die Energiecontrol NL u te bieden heeft!