Airco

Airco inclusief installatie

Geniet jij ook zo van die warme zomers, maar ben jij die hitte in huis wel zat? Een goede airco kan uitkomst bieden! Het zorgt voor een heerlijk aangename temperatuur in huis. Het grote voordeel van de meeste airco’s is dat deze naast koelen, ook kunnen verwarmen! Zo kun je de airco ook in de koudere maanden prima gebruiken. Wil jij weten of een airco voor jou effectief is? Vraag onze specialisten om eens met je mee te kijken!

airco | Energiecontrol Duurzaam Advies

Een airco voor een optimaal klimaat

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat huizen zo goed geïsoleerd zijn, dat de warmte (vooral in de zomermaanden) moeilijk uit huis trekt. Dit zorgt voor hoge temperaturen in huis. Eén van de manieren om weer te zorgen voor een prettig klimaat in huis, is door een airco te laten installeren. Bij Energiecontrol lichten wij jou graag in over de mogelijkheden van een airco in jouw woning (of bedrijf). 

De werking van een airco is mede afhankelijk van de grootte van een ruimte. Voor iedere situatie bieden wij de juiste oplossing. Gaat het om een hele woning, enkel de slaapkamer of woonkamer. Wij kijken naar jouw situatie! Daarnaast is het grote voordeel van onze airco’s dat deze ook verwarmen. In de wintermaanden hoef je zo jouw cv-ketel minder te gebruiken.
Interesse in een airco?

Vraag een vrijblijvend advies en offerte aan en ontvang een bericht binnen één dag in je mailbox!

Monteursbus Energie Control

Airco plaatsen door Energiecontrol

Wij komen graag bij jou langs voor het installeren van een airco. Na jouw aanvraag komt onze specialist langs om te kijken welke optie het beste past in jouw situatie. Denk hierbij aan de grootte van de airco, de plek waar deze te komt te hangen, de wensen m.b.t. het koelen/verwarmen. Zodra jij akkoord hebt gegeven zullen wij de airco komen plaatsen. Hierbij kun je rekenen op het beste vakmanschap. Wij zorgen altijd dat de airco netjes geïnstalleerd wordt waarbij ook de aanleg van alle bekabeling en stroom goed is georganiseerd. Na de installatie kun je direct genieten!

Veelgestelde vragen
De kosten voor een airco zijn afhankelijk van de situatie. In de meeste gevallen kun je uitgaan van ongeveer 1300 tot 3000 Euro.
Tegenwoordig kunnen de meeste airco’s ook verwarmen. Vaak is dit goedkoper dan verwarmen met de cv-ketel. Vooral als je ook zonnepanelen hebt!
Dit is afhankelijk wat jouw wensen zijn. Wil je naast koelen ook verwarmen? Hoeveel kubieke meter moet er gekoeld worden? Waar wil je de airco plaatsen? Onze specialisten kijken graag met je mee.
Er zijn veel verschillende merken en type airco’s verkrijgbaar. Bij Energiecontrol Duurzaam Advies bieden wij voornamelijk wand en plafondairco’s aan.

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Top ervaring !

4 sterren review
‘’Vanaf het eerste moment werd ik bij hand genomen en werd er een dakplan gemaakt. Op aanraden van energiecontrol gekozen voor 14 panelen met Enphase miro omvormers. Montage is netjes verlopen. Ik zal energiecontrol zeker aanraden !’’  Tim – Haaksbergen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts