Spouwmuurisolatie

Vandaag de dag letten we steeds beter op onze energierekening, vooral met de energiekosten die blijven stijgen. Merkt u dat uw energierekening steeds hoger oploopt? Dan is het verstandig om er eens naar te kijken. Een veel voorkomende oorzaak is namelijk een slechte isolatie van de spouwmuur. Spouwmuurisolatie is één van de snelste, eenvoudigste en voordeligste manieren om uw woning te isoleren. En het levert u veel voordelen op: een prettiger klimaat in de woning, een lagere energierekening én een beter milieu. Echt een aanrader dus! Bij Energiecontrol NL bent u aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie!

Interesse in één van onze diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Snel energiekosten besparen met spouwmuurisolatie

Een spouwmuur bestaat uit twee muren met een paar centimeter ruimte ertussen, de spouw. Deze ruimte kunt u laten vullen met isolatiemateriaal. Het isoleren van deze binnenruimte brengt een aantal voordelen met zich mee. Het meest belangrijke voordeel is dat uw huis de warmte in de winter beter vasthoudt, waardoor uw verwarming minder vaak hoeft aan te slaan. Daarnaast blijft uw huis in de zomer bij hoge temperaturen ook langer koel, omdat de warme lucht minder gemakkelijk door de muren naar binnen kan trekken. Op deze manier verhoogt u – het hele jaar door – het wooncomfort in uw huis en houdt u uw energierekening lager.

Wilt u graag besparen op uw energiekosten? Bij Energiecontrol NL bent u aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie. Wij zijn een betrouwbare aanbieder en zullen de spouwmuur binnen één dag voor u isoleren. Onze vakkundige isolateurs hebben jarenlange ervaring. Ook beschikken we bij Energiecontrol NL over de alle benodigde keurmerken en certificaten, zoals SKG-IKOB. Op die manier weet u zeker dat uw spouwmuur kwalitatief en op een vakkundige manier geïsoleerd wordt.

Interesse in één van onze diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Voordelen van spouwmuurisolatie

  • Binnen 2 tot 4 jaar heeft u uw investering terugverdiend
  • Meer comfort in uw woning
  • Beter energielabel
  • Goed voor het milieu
  • Geen schimmel meer in uw woning
  • Geluiddempend

Wij werken met de volgende materialen

Het type spouwmuur en de woonsituatie bepaalt welk soort isolatiemateriaal het meest geschikt is. Een adviseur kijkt altijd naar uw woning en op basis daarvan geven wij een advies voor het beste isolatiemateriaal. In veel gevallen zijn er ook meerdere keuzes mogelijk. Bij Energiecontrol NL werken wij met de volgende materialen:

Knauf Supafil (minerale glaswol)

Een materiaal wat vaak gebruikt wordt is Knauf Supafil. Dit is een minerale inblaaswol die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie en na-isolatie van spouwmuren. De inblaaswol is duurzaam, waterafstotend en beschadigd de constructie niet. Hoewel het ook gebruikt kan worden bij nieuwbouwprojecten, werd Supafil speciaal ontwikkeld voor het na-isoleren van bestaande spouwmuren

HR++ EPS Parels

HR++ EPS Parels is een isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Isoleren met parels is volledig waterdamp doorlatend en laat de spouwmuur ademen. De HR++ EPS parels zijn bestand tegen rot en schimmels. Heeft u een bestaande woning die gebouwd is tussen 1930 en 1980? Dan is spouwmuurisolatie met EPS parels een zeer goede optie. Het aanbrengen van de HR++ EPS parels geeft weinig gedoe; de spouwmuurisolatie wordt van de buitenkant aangebracht en is al binnen één dag klaar! Via kleine boorgaatjes in het voegwerk (in een speciaal patroon) worden de HR++ korrels in de spouw aangebracht.

Energiefoam

Energiefoam is een schuim wat in een spouwmuur of andere holle ruimte gespoten kan worden. Het schuim zet uit, waardoor het zich verspreidt in alle naden en kieren. Energiefoam is ook een uitermate geschikt isolatiemateriaal voor het na-isoleren van een woning.

Interesse in isolatie? Naast spouwmuurisolatie kunt u bij Energiecontrol NL ook terecht voor dakisolatie en vloerisolatie. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, wij zijn veelzijdig in energie besparende oplossingen.

Projecten

Wat klanten zeggen

De zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst en de medewerkers zijn vriendelijk en service gericht. Ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten.

Marco , Wierden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.