Isolatie

Uw woning laten isoleren in Overijssel

Woon jij in het prachtige Overijssel en heb je jouw woning nog niet geïsoleerd? Energiecontrol NL kan jou helpen bij het isoleren van jouw woning. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte kan ontsnappen en geen kou naar binnen komt. Hierdoor hoef je minder te stoken en zullen je energiekosten dalen.

Woon jij in Overijssel en wil je jouw woning isoleren? Schakel dan Energiecontrol NL in.

Dakisolatie montage door Energie Control

Topkwaliteit isolatie in Overijssel

Woon je in Enschede, Hengelo of ergens anders in Overijssel en ben je van plan om jouw woning te laten isoleren? Dan ben je bij Energie Control aan het juiste adres. Wij kunnen jouw woning voorzien van isolatie op verschillende manieren en dat zo voordelig mogelijk. Er zijn verschillende vormen van isolatie die gebruikt kunnen worden om zo het wooncomfort in jouw woning te verhogen. Door middel van isolatie kan je er namelijk voor zorgen dat de warmte beter binnen blijft in de winter, doordat de kou niet binnen kan komen. In de zomer wordt de warmte juist buiten gehouden zodat het binnen lekker koel is. Er zijn dus verschillende soorten vormen van isolatie die je toe kunt passen voor uw woning. Zo kan je kiezen voor spouwmuurisolatie, deze vorm van isolatie wordt tegenwoordig steeds vaker toegepast. Bij deze vorm van isolatie is het wel van belang dat er een spouwmuur aanwezig is, als dit niet zo is zijn er ook nog andere vormen die u toe kunt passen. Zo is dakisolatie mogelijk, muurisolatie via de binnenkant of juist via de buitenkant van de woning of je kunt kiezen voor vloerisolatie. Genoeg mogelijkheden dus en zo kan je de juiste vorm van isolatie kiezen die het beste bij jouw wensen en jouw woning past.

Bij Energie Control kunnen wij jouw woning voorzien van spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Door een van deze vormen van isolatie toe te passen zorg je voor een hoger wooncomfort in jouw woning. Daarnaast bespaar je ook nog eens op je energiekosten, doordat jouw woning goed wordt geïsoleerd voorkom je dat je onnodige stookkosten maakt. Voor spouwmuurisolatie in Hengelo, Enschede, Wierden of ergens anders in Overijssel kan je dus bij ons terecht en ook voor vloer- en dakisolatie zit je hier op de juiste plek. Als je kiest voor vloerisolatie, dan kunnen wij je verzekeren dat jouw vloer niet meer kil aan zal voelen en dat er geen kou meer vanuit de kruipruimte omhoog komt. Bij het laten isoleren van uw dak kan je ervoor zorgen dat de warmte in jouw woning niet verloren gaat via het dak. Zo brengt iedere vorm van isolatie voordelen met zich mee en zorgt het voor een hoger wooncomfort.
Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Zonnepanelen aanschaffen en laten plaatsen in Overijssel

Wij van Energie Control kunnen jouw woning naast isolatie ook voorzien van zonnepanelen. Zonnepanelen komen steeds meer in opmars en zijn de afgelopen jaren ook steeds populairder geworden. Als je kiest voor zonnepanelen, dan kan je jouw eigen stroom produceren en dat met gratis zonlicht. Daarnaast zijn zonnepanelen ook nog eens duurzaam, ze hebben bijna geen onderhoud nodig en ze zorgen niet voor geluidsoverlast. De zonnepanelen zijn gemakkelijk op bijna ieder dak te plaatsen en zo is het voor iedereen mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen. Het is wel een investering die je moet maken, maar dat verdien je snel genoeg weer terug.

Wil jij graag zonnepanelen op jouw dak laten installeren en woon je in Overijssel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag meer informatie over onze zonnepanelen en de werking ervan, daarnaast kunnen wij in heel Overijssel de zonnepanelen voor je plaatsen. Ook voor meer informatie over diverse vormen van isolatie kan je contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij altijd kwaliteit leveren, zowel op het gebied van isolatie als zonnepanelen. Je kan eenvoudig een adviesgesprek aanvragen, daarin bespreken wij jouw wensen en de mogelijkheden. Ook geven wij advies en brengen we alles duidelijk in kaart zodat je niet met vragen blijft zitten. Heb je interesse in het laten isoleren van jouw woning of wil je graag zonnepanelen laten installeren? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan bij Energie Control en ontvang deze binnen 48 uur per mail of post!

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts