Laadpaal voor thuis

Een laadpaal bij uw huis is de perfecte mogelijkheid om uw elektrische auto op te kunnen laden. Een oplaadstation bij uw woning maakt het mogelijk om op elk gewenst moment uw elektrische auto te laden, om op deze manier volledig de actieradius van uw auto te benutten.

Wij werken uitsluitend met de laadpalen voor elektrische auto’s van EVBox, waardoor je de laadpaal geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De EVBox laadpalen bieden ook de mogelijkheid om de laadkosten te verrekenen. Rijd je de auto zakelijk, dan wil je de laadkosten ook verrekenen met je werkgever. De laadstations van EVBox kunnen alle laadkosten inzichtelijk maken en automatisch verrekenen met de werkgever.

Zakelijke laadpalen

Als bedrijf kunt u eenvoudig laadpalen plaatsen voor uw klanten, bezoekers, medewerkers en huurders. Zo biedt u hen een extra service. Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden waardoor de vraag naar laadpunten voor elektrische auto’s de komende jaren gaat toenemen. Om aan deze vraag te voldoen kunt u kiezen voor verschillende laadoplossingen.

Een zakelijke laadpaal is in de meeste gevallen niet voorzien van een vaste kabel. Dit betekent dat iedereen die een elektrische auto wil opladen een eigen kabel moet meenemen. Voor een zakelijke laadpaal, welke door veel verschillende mensen wordt gebruikt, is dit positief. Er zijn namelijk nog steeds verschillen tussen aansluitingen van diverse automerken. Door iedereen gebruik te laten maken van een eigen kabel, is het voor iedere soort aansluiting mogelijk om de auto op te laden. Op deze manier is het laden van een elektrische auto bij uw bedrijf toegankelijk voor iedereen.

Interesse in één laadpaal?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Interesse in één van onze diensten?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Uw elektrische auto opladen

De voordelen van een laadpaal van EVBox:

  • Laad snel
  • De perfecte match
  • Geheel schaalbaar

Welke laadpaal het best bij u past is afhankelijk van de locatie waar deze komt te staan, het type auto’s en de gewenste functionaliteiten.

EVBox laadt tot wel acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Hij is verreweg de meest veilige en de snelste laadmethode voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

Bent u benieuwd welk laadvermogen u nodig heeft voor uw elektrische auto? Of welke model laadpaal het beste bij u wensen past? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseur om te kijken welke laadpaal het beste bij u past.

Projecten

Wat klanten zeggen

Snel netjes en goed werk afgeleverd

Peter Vonk , Ijmuiden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.