Isolatie

Uw woning laten isoleren in Drenthe

Woon jij in het prachtige Drenthe en heb je jouw woning nog niet geïsoleerd? Energiecontrol NL kan jou helpen bij het isoleren van jouw woning. Dit zorgt ervoor dat er geen warmte kan ontsnappen en geen kou naar binnen komt. Hierdoor hoef je minder te stoken en zullen je energiekosten dalen.

Woon jij in Drenthe en wil je jouw woning isoleren? Schakel dan Energiecontrol NL in.

Dakisolatie montage door Energie Control

Topkwaliteit isolatie in Drenthe

Naast zonnepanelen zijn er nog meer energiebesparende mogelijkheden, met zonnepanelen wek je jouw eigen energie op. Als je kiest voor isolatie zorg je ervoor dat je zo min mogelijk energie verbruikt. Op deze manier worden de kosten voor energie in de maand een stuk lager. Het ligt aan de woning welke vorm van isolatie je het beste kunt kiezen. Bij een hoekwoning of vrijstaande woning is spouwmuurisolatie in Drenthe een goede oplossing, maar dit kan ook prima worden toegepast in een rijtjeshuis. Bij spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal in de spouwmuur gespoten en zo wordt de ruimte tussen de muren opgevuld. Naast spouwmuurisolatie kan je ook kiezen voor vloerisolatie, de naam zegt het al, hierbij wordt de vloer voorzien van isolatiemateriaal. Dit wordt vaak via de kruipruimte gedaan, op deze manier kan er geen kou meer vanuit de kruipruimte naar boven komen. Door vloerisolatie in Drenthe toe te passen heb je geen kille vloer meer en zo hoef je dus minder energie te verbruiken om het warm te maken in huis.

Wij van Energie Control kunnen jouw woning in Assen of ergens anders in Drenthe voorzien van verschillende vormen van isolatie. Zo kunnen wij het wooncomfort in jouw woning verhogen door spouwmuurisolatie, vloer- of dakisolatie toe te passen. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor isolatie? Nou daar zijn wel een aantal redenen voor en het brengt genoeg voordelen met zich mee. Allereerst verhoog je het wooncomfort in jouw woning doordat je deze laat isoleren. Het binnenklimaat voelt prettiger aan en dit leidt ook gelijk tot het volgende voordeel, dat je minder energie hoeft te verbruiken om de temperatuur in jouw woning goed te krijgen. Zo bespaar je op uw energiekosten en het is ook nog eens beter voor het milieu. Door isolatie aan te brengen aan jouw woning verhoog je ook de waarde van jouw huis, dit geldt ook voor zonnepanelen. En zo zijn er nog wel meer voordelen die komen kijken bij de isolatie van jouw woning. Genoeg redenen dus om ervoor te kiezen om jouw woning in Drenthe te laten isoleren door Energie Control.
Interesse in isolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24 tot 48 uur in je mailbox!

Advies op maat voor de juiste isolatie!

Spouwmuurisolatie, dakisolatie en vloerisolatie in Drenthe van topkwaliteit

Kies je voor isolatie van Energie Control, dan kies je voor goede kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring en onze vakmensen kunnen wij jouw woning goed isoleren. Weet je zelf niet goed welke vorm van isolatie het beste bij jouw woning past, dan kunnen wij je hier altijd bij helpen. Je kunt eenvoudig een adviesgesprek in (Assen) Drenthe aanvragen, wij komen dan bij je langs en bespreken wij jouw wensen en de mogelijkheden. Als je kiest voor isolatie, dan moet je hier vaak in investeren, deze investering heb je echter binnen 2 tot 4 jaar al weer terugverdiend. Voor zonnepanelen geldt ook dat je moet gaan investeren, hierbij duurt het ongeveer 6 tot 8 jaar voordat je deze investering weer helemaal hebt terugverdiend.

Veelgestelde vragen
Bij dakisolatie wordt er isolatiemateriaal geplaatst aan de binnenkant van het dak van je woning. Dit isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte in de woning niet meer door je dak heen kan komen.
Gemiddeld bespaar je 30% met dakisolatie. Bij woningen zonder dakisolatie verlaat namelijk ongeveer 30% van de warmte de woning via het dak. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze warmte in de woning blijft en hierdoor zijn je stookkosten lager.
De totale kosten van dakisolatie zijn per situatie verschillend. Doorgaans kan je uitgaan van een prijs tussen de €45,- en €60,- per vierkante meter. Voor een nauwkeurige prijsindicatie kan je eenvoudig een offerte aanvragen bij Energiecontrol NL.
Ja. Als particulier kan je een subsidie aanvragen voor de dakisolatie van je woning. Dit is de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Reviews

Wat onze tevreden klanten over ons zeggen

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Deskundig advies en goed uitgevoerde werkzaamheden

4 sterren review

‘’Eerst goed, duidelijk advies gehad over zonnepanelen en spouwmuurisolatie. De werkzaamheden daaropvolgend werden goed en naar behoren uitgevoerd.’’

Hans Minkjan – Wierden

Projecten

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bekijk onze recente projecten. Daag ons uit met een nieuw energiebesparend project. Wij gaan het graag aan!

Swipe naar rechts
om meer te zien

Pijl naar rechts