Dakisolatie

Wist u dat een dak zonder goede isolatie één van de grootste energieverspillers in huis is? Warmte stijgt namelijk op en verlaat daardoor als eerst de woning door het dak. Dat is niet alleen zonde van de warmte, maar ook voor uw energierekening en portemonnee! Dakisolatie is één van de meest rendabele manieren om energie te besparen. U bespaart hiermee niet alleen veel geld, maar u zorgt er ook voor dat uw woning in de koude wintermaanden heerlijk aangenaam blijft. Tegenovergesteld zorgt dakisolatie er ook voor dat de hitte niet zo snel via het dak naar binnen heen trekt, waardoor het in de zomer ook lekker koel blijft. Met dakisolatie verhoogt u dus het hele jaar door het wooncomfort! Wilt u uw dak isoleren? Dan bent u bij Energiecontrol NL helemaal aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring weten wij iedere woning optimaal te isoleren.

Interesse in dakisolatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang hem binnen 24-48 uur

Advies op maat van onze specialisten?

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem contact met ons op, wij geven u graag advies op maat!

Uw dak laten isoleren

Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren:

  • Dakisolatie vanaf binnen
  • Dakisolatie vanaf buiten
  • Zoldervloer isoleren

Dakisolatie door Energiecontrol NL

Zoals gezegd houdt u met een geïsoleerd dak de warmte in huis en bespaart u veel op uw energierekening. Dakisolatie kan – zoals u hiernaast leest – op verschillende manieren worden toegepast in uw woning. Welke manier het meest geschikt is voor uw woning, kunnen onze experts u het beste vertellen. Vaak ligt dit deels aan de constructie van uw woning, maar ook deels aan uw wensen. Wilt u er zeker van zijn dat dakisolatie goed wordt aangebracht? Kies dan voor Energiecontrol NL! Bij ons kiest u voor kwaliteit en vakmanschap.

Wij isoleren met de volgende materialen

Kingspan

Therma TW50 spouwplaten van Kingspan Insulation zijn ideaal voor het isoleren van dak. Deze platen zijn heel dun, waardoor er kostbare ruimte wordt bespaard in vergelijking met andere traditionele isolatiematerialen. Daarnaast zijn de Kingspan Therma TW 50 PIR hardschuimen spouwplaten met een vezelvrije kern zeer goed bestemd tegen vocht. Door het blijvende thermische rendement, goede isolatie eigenschappen en het lage gewicht is de isolatie Kingspan Therma TW50 spouwplaat makkelijk te verwerken en monteren.

Isovlas

Een ander materiaal wat wij ook gebruiken voor dakisolatie is Isovlas. Isovlas bouwisolatie is optimaal temperatuur- en vochtregulerend, omdat het gemaakt is van natuurlijke vlasvezels die hun natuurlijke vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen ook als isolatie behouden. Isovlas zorgt voor wooncomfort en een optimaal leefklimaat.

Wist u dat u naast dakisolatie bij Energiecontrol NL ook terecht kunt voor vloerisolatie en spouwmuurisolatie? U kunt gerust contact met ons opnemen als u eens wilt informeren naar de mogelijkheden, onze adviseurs helpen u graag verder.

Projecten

Wat klanten zeggen

Snel netjes en goed werk afgeleverd

Peter Vonk , Ijmuiden Sorry, your browser does not support inline SVG.

Nette offerte, snelle levering, vakkundige montage.

M. van Egmond , Winterswijk Sorry, your browser does not support inline SVG.

Alle afspraken zijn nagekomen zoals afgesproken

J.A.A.Bunskoek , Enschede Sorry, your browser does not support inline SVG.

Keurig de muren van ons huis geïsoleerd met wol, de gaten die geboord zijn en weer dicht Gemetseld, amper te zien, wij zijn super tevreden over dit bedrijf!

Marjolein , Hengelo ov Sorry, your browser does not support inline SVG.